• Welkom WVS Schoonmaak!

    WVS Schoonmaak is na een succesvolle implementatie van 3,5 maand live met CleanVision!!

    WVS Schoonmaak uit Roosendaal werkte al jaren met de voorloper van CleanVision, Foxpro van INFOGROEN Software. Eind vorig jaar hebben zij besloten om over te stappen op CleanVision, software specifiek voor de schoonmaaksector en gericht op de toekomst.


    WVS Schoonmaak levert verschillende diensten; van schoonmaakonderhoud, gespecialiseerde reiniging, opleveringsschoonmaak tot levering van sanitaire artikelen. Daarbij zet zij mensen in die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Samen met Vebego International is WVS-groep (de sociale werkvoorziening in West Noord-Brabant) een samenwerking aangegaan die in 2009 geleid heeft tot de oprichting van WVS Schoonmaak Vof. Vebego is een internationale  onderneming op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten. Met deze combinatie van een sociaal-maatschappelijke en een commerciële partner waarborgen zij een klantgerichte benadering.


    Zij hebben gekozen voor de oplossing CleanVision Professional met de onderdelen CRM, voorcalculatie, projectadministratie, nacalculatie en planning. Alle onderdelen zijn geïntegreerd in één systeem wat de administratie vergemakkelijkt en goed overzicht en inzicht geeft in de bedrijfsvoering.